3 eksklusive julegaveideer til kvinder

Ved juletid skal der arrangeres rigtig mange ting, og en af de mere vigtige, tids og økonomisk krævende ting, er det med at finde og købe årets julegaver til familien, venner og andre som man er på gave med.

Børnenes gaver er som regel ret nemme, og mænd er et helt kapitel for sig selv, for mænd ønsker sig aldrig rigtig noget, men den gode gave til hende der både overrasker og glæder, det er gaven der kan være den mest tidskrævende at finde.

Hvordan finder du den rigtige gave til hende som mand, hvis du f.eks. er gift eller kæreste med hende, er netop hvad du kan finde svar til her. Her får du serveret tre eksklusive julegaveideer til kvinder der forhåbentlig adskiller sig fra den sædvanlige gave, som du måske plejer at give til hende.

Hvordan du finder den rigtige julegave til hende?

Der findes mange forskellige gaveideer, men ret ofte, så vælger mange mænd at købe de knap så kreative gaver, og går efter de lidt mere kedelige og praktiske ting som f.eks. løbetøj, hvilket kan skyldes at hun har taget på, eller bare har snakket lidt for meget om at tabe sig.

Sådan en ting skal man dog ikke købe ud fra de forudsætninger, for godt nok snakker hun om det, men det er ikke ensbetydende med, at det lige er hvad hun ser frem til at få fra dig juleaften.

Derimod skal du være lidt mere kreativ, hvilket betyder, at du skal bruge tid på gaven. I den kreative proces for at finde gaven, så skal du tage udgangspunkt i hende interesser, passion og selvfølgelig personlighed samtidig med at jeres forhold til hinanden logisk nok også er afgørende.

Når man vælger en julegave til hende ud fra disse ting, så viser du både interesse og kendskab til hende, hvilket gør signalet bag gaven både bedre og mere overraskende, og så er det næsten underordnet hvad gaven koster, og hvad du giver.

Når det er sagt, så skal du selvfølgelig også have de gode julegaveideer til hende, hvor vi her har fundet tre af den dyrere slags, der både kan være anderledes og særdeles overraskende for hende.

Den lækre personlige nydelsesgave for kvinden

En rigtig lækker og eksklusiv gave der både kan være forholdsvis billig men samtidig også dyr, hvis du vælger at købe i den dyre ende, er en af de mange lækre wellness gaveideer der findes i Danmark og udlandet.

Wellness er en nydelse og forkælelse, og hvem vil ikke elske lækker forkælelse for krop og sind? De mange gaveideer kan findes ved forskellige gaveportaler, hvor Duglemmerdetaldrig.dk er en de største udbydere.

Her kan du finde gaveideer som massage, ansigtsbehandling og ikke mindst lækre luksus spa oplevelser på forskellige wellness steder som Vejlefjord eller det lækre spa A-Rose i Travemünde, hvor sanserne virkelig bliver forkælet både kropslig og sanselig.

Overrask hende med en mini ferie

En ekstravagent gaveide der virkelig kan ”sparke røv”, kunne være en lækker mini ferie eller forlænget weekend til en af de mange fede steder her i Europa, som man næsten må opleve i sin tidsalder.

Du kan lave pakken selv ved at finde det helt rette sted og så booke billetter og hotel ud fra dette. Af lækre steder som vi har her i Europa, der kan det helt klart anbefales at besøge den italienske Riviera. National parken ”Cinque Terre” er ikke overrendt af turister, og her er der rig mulighed for både at slappe af eller tage en vandretur, samtidig med at det lækre italienske køkken og kultur er en oplevelse værd.

Et andet sted er Toscana som de fleste af os kender, men hvor mange har besøgt det? Det er rigt på kultur og så støder det op til Umbria der er en noget fattigere region, men det er kun på økonomien, for priserne i Umbria er mindre men kulturen er måske større, men mere ukendt. Fordelen ved dette område er, at du kan flyve til Pisa og leje en bil, hvorefter du har en kort køretur til en af de to regioner, og ikke mindst, de rigtig mange gode oplevelser.

Derudover så findes der de mange fede storbyer som man flyve direkte til, såsom London, Amsterdam, Paris, Prag eller måske Wien? Der er muligheder nok, og hvis vejret ikke bliver afsindigt dårligt i det nye år, så bliver det også vejrmæssigt en fantastisk ferie for jer.

Prinsesse for en dag

Den sidste ekslusive gaveide, der virkelig kan være en eksklusiv ide, kan du finde ved Oplevelser.dk her.

Det er en meget dyr ide, så man skal selvfølgelig have et økonomisk råderum der tillader det, men forkæl hende ved at gøre hende til en prinsesse for en dag. Det betyder at du lejer et slot, og ikke bare et tilfældigt slot, men det franske slot Hattonchâtel Château, der ofte danner rammen for bryllupper og andre lykkelige lejligheder.

Slottet ligger i regionen Lorraine, og er omkranset af smukke bjerge og fantastisk skovlandskab, så betingelser for den vilde oplevelse er til stede, og måske det var et sted at fri, hvis i står i ved denne skillevej?

Det var tre anderledes og måske ekstravagante julegaveideer som du kan bruge til at forkæle og ikke mindst overraske hende med til jul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *