Familieidyl og hygge i Restaurant Djursland på Djursland i Østjylland

Restaurant Djursland på Djursland i Østjylland byder velkommen til alle og enhver. Her er fokus på hygge, samvær, varme og gode oplevelser – og ikke mindst på god mad og fantastisk service, hvor hver enkelt gæst er i centrum. Her er åbent i vinterhalvåret, hvor der tændes op i salens pejs, og om sommeren, hvor der åbnes op ud til sommerterrassen med blomster, parasoller og en kæmpe grill.

En restaurant fuld af muligheder

Restaurant Djursland på Djursland i Østjylland er fyldt med en masse muligheder, og kan derfor også sætte rammerne for mange forskellige begivenheder. Det er nemlig muligt at invitere til diverse festlige anledninger: Der er plads til kærlig hygge og intim, romantisk stemning, når bryllupsdagen skal fejres. Det er muligt at udfolde sig og være vært for større selskaber, hvor der eksempelvis bliver skålet for den unge, stolte konfirmand. Og samtidig kan restaurantens store festsal sætte rammerne for et brag af en fest, når de 30 år skal fejres.

Udover de mange store og små arrangementer er det muligt at nyde en dejlig middag en helt almindelig hverdagsaften sammen med ungerne og svigerforældrene. Restaurant Djursland på Djursland i Østjylland kan nemlig rumme enhver gæst. Her bliver der gjort alt for at skabe en dejlig, hyggelig og stemningsfuld aften – lige meget om det gælder den store konfirmation, eller om der er tale om en helt almindelig familiemiddag, hvor familien har taget flugten væk fra den kedelige kødsovs hjemme i køkkenet. I restauranten er der plads til, at ungerne kan boltre sig i restaurantens meget kreative legehjørne. Her er både tegnestue, klatrevæg og et hav af bamser. Legehjørnet sætter altså rammerne for et eventyrligt og kreativt rum, hvor børnenes leg og tumlen er i højsædet. Derudover er der et større grønt område, som er til rådighed om sommeren, og hvor det er muligt for børnene at boltre sig med boldspil og andre vilde lege.

Maden er et kapitel helt for sig selv

På Restaurant Djursland på Djursland i Østjylland serveres der både ala carte og sammensatte menuer. På restauranten prioriterer de to kokke restaurantens råvarer med omhu, og laver derfor retter efter de forskellige muligheder, som årstiden stiller til rådighed. På den måde er det kun råvarer af den allerbedste kvalitet, som bliver serveret til restaurantens gæster. Ala carte menuen i restauranten består af et lille udpluk af retter: to forretter, to hovedretter og to desserter. Dette udpluk af retter serveres alle ugens dage, mens den sammensatte menu kun serveres fredag, lørdag og søndag. Ala carte menuen og den sammensatte menu ændres hver fjortende dag, og det er muligt at orientere sig om ændringerne på deres hjemmeside. Ellers er man altid velkommen til at ringe og spørge efter en udførlig beskrivelse af ala carte menuen og den sammensatte menu.

I tilfælde af større festlige arrangementer er det muligt at booke en samtale med restaurantens to kokke, og sammen med dem sammensætte den helt rigtige menu til den festlige anledning. Læs meget mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *