En god permanent hårfjerner vil lette hverdagen for enhver kvinde

Hårfjerning er en væsentlig del af de fleste kvinders plejningsrutine. Og hårtrenden er temmelig streng på det punkt: Alt håret fjernes. Men der er nu heller ikke nogen bedre følelse end at lade hænderne glide hen over nybarberede, glatte, silkebløde ben. Desværre vokser kropsbehåring alt hurtig ud igen, og det er ikke altid nok bare at trimme/barbere hårene væk. Hvis man leder efter et holdbart resultat og er ude efter helt glatte, hårfrie ben, skal man købe en permanent hårfjerner her. En hårfjerner, hvor hårsækkene fjernes, så det på den måde tager længere tid, før håret vokser ud igen.

Permanent hårfjerning med laser

Der er flere metoder til at fjerne håret permanent. Når man skal købe sig en permanent hårfjerner, gælder det derfor om at finde ud af, hvilken metode, der passer bedst til én. Nogle hårfjernere river hårrødderne op, ligesom hvis man vokser håret. Dette er effektivt, men kan også være smertefuldt. Særligt de første par gange, man prøver det. Hvis det gælder hår i ansigtet, hvor huden er mere sårbar og sensitiv, kan det være en god idé at finde en hårfjerne, der bruger en anden metode. En af de nye populære permanente hårfjerningsmetoder er hårfjerning ved hjælp af laser.

Ved hårfjerning med laser sender hårfjerneren en kort, men intens lysimpuls ud. Dette lys går ind og arbejder med håret og omdannes til varmenergi. Det er denne varme, der ødelægger hårsækken. Det er ikke en fuldstændig smertefri form for hårfjerning, men det er en mere udholdelig smerte, når hårsækkende dør langsomt, end de trækkes ud af huden. Denne form for hårfjerning fungerer dog ikke for alle hårfarver og hudtyper. Så det er smart lige at undersøge, hvor man selv er henne i den forbindelse, før man køber sig en permanent hårfjerner, som bruger laser.

Det rigtige match mellem en kvinde og hendes hårfjerner

Som kvinde bliver man lynhurtigt træt af at slås med de stride hår. Hvis man ikke er tilfreds med det resultat, som éns nuværende barbermaskine kan tilbyde, så er det bare om at se sig om efter en ny maskine. En maskine, der fjerner håret permanent, og på den måde minimerer plejningsrutinen og besværet. Det kan dog godt være lidt svært at finde ud af, hvilken hårfjerningsmaskine man skal købe. Det er en god idé at spørge lidt i venindekredsen og høre venindernes erfaring, gerne en veninde med nogenlunde samme hudtone og hårfarve, som én selv.

Derudover kan man måske låne nogle forskellige maskiner og prøve dem af, før man beslutter sig for, hvad man vil købe til sig selv. En hårfjerningsmaskine er i hvert fald et must i et kvindehjem, og så skal man sådanset bare finde den slags permanente hårfjerner, der passer bedst til én. Når først den rigtige hårfjerner ligger i toilettasken i skabet over håndvasken, bliver hverdagens krops- og hårplejning langt nemmere. Ligesom det bliver en større fornøjelse at have bare ben under sommerkjolen og i de korte shorts, samt tage til stranden og i svømmehallen. Og de uønskede hår vil ikke længere være en af hverdagens problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *