Hyr en murer til dit næste renovationsprojekt

Der kan være rigtigt mange grunde til, at man går med tanker om at renovere sin bolig; det kan være, at man har købt et gammelt hus, som trænger til en kærlig hånd, det være sig ude som inde; det kan være, at man går en familieforøgelse i møde, og derfor søger at udvide størrelsen på hjemmet; det kan også være, at man vil have et nyt, funktionelt køkken eller et nyt, smart badeværelse. Måske vil man have inkorporeret nogle flere, miljøvenlige løsninger i boligen. Alle disse årsager og mange flere kan en professionel murer hjælpe dig med!

3 gode grunde til at hyre en murer

Der findes mange, utroligt dygtige murere rundt omkring i Danmark, som tilbyder deres ekspertise indenfor mange forskellige underkategorier af erhvervet. Det er vigtigt at finde en murer, som har kompetence og erfaring indenfor lige præcis det arbejdsområde, som du søger hjælp til. Nedenfor er listet de 3 bedste grunde til, hvorfor det er en hel del bedre at hyre en professionel murer end at ansætte en autodidakt håndværker, eller værre endnu, kaste sig ud i et gør-det-selv projekt;

  1. Bedre økonomi

Der er gode økonomiske fordele at hente ved at ansætte en professionel erfaren håndværker. En dygtig murer kan udføre et solidt, bæredygtigt arbejde, som holder mange år udi fremtiden, og som sikrer dig mod de uforudsete regninger, der kan opstå i forbindelse med dårligt udført håndværk af en selvudlært håndværker. Desuden kan man opnå et væsentligt skattefradrag, hvis man vælger at ansætte en autoriseret murer. Fra 2018 er det såkaldte ”håndværkerfradrag” nemlig gjort permanent – husk at gemme dokumentation for det udførte arbejde.

  1. Kompetent, personlig rådgivning

En professionel murer kan, i modsætning til en ufaglært, sætte sig ind i og forstå lige netop dine behov, så dit renoveringsprojekt bliver lige, som du ønskede. Forud for selve murerarbejdet ligger der sædvanligvis en grundig dialog, hvori murer og kunde får talt om ønsker og forventninger, og hvor den faglærte murer kan give kyndig og seriøs rådgivning i forhold til, hvad der kan eller ikke kan lade sig gøre. Går man med en renoveringsdrøm, der er lidt for urealistisk, vil en erfaren murer også kunne komme med en alternativ, og måske endda, bedre løsning.

  1. Sikkerhed og tryghed

Når du hyrer en erfaren murer, kan du altid være sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt og med den største respekt for faget og for sikkerheden og funktionaliteten. Du skal altså ikke gå og frygte, at det udførte håndværk lige pludselig falder fra hinanden, da det er et kvalitets- og sikkerhedsstempel, at arbejdet er udført af en autoriseret murer.

Kontakt din lokale murer i dag!

Har du allerede bestemt dig for at forfølge dine renovationsdrømme, så er der ingen grund til at tøve – du kan kontakte din lokale murer i dag for at få en gratis og uforpligtigende snak omkring dine tanker og ideer, så du hurtigst muligt kan få realiseret drømmeboligen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *