Køb børnenes overtøj nu og betal med børnepengene

Det kan være en rigtig stor udgift for dig som forælder, når børnene skal have skiftet alt overtøjet ud. Sommerjakken skal skiftes ud med termotøj, vinterstøvler, vinterjakke, huer, vanter og så videre. Det kan hurtigt løbe op i flere tusinde kr. pr. barn. Derfor kan det være rigtig mange penge på én gang.

Et helt andet problem er udvalget. Desto længere tid du venter med at købe overtøjet, desto større risiko er der for, at lige netop de varer, som du er på jagt efter, er udsolgt i dit barns størrelse. Det er brandærgerligt, og der er faktisk noget, som du kan gøre. Der er nemlig flere og flere sider på nettet, hvor du kan vente med at betale til børnepengene tikker ind på kontoen – megasmart!

Se også: Betal med børnepenge i disse butikker

Hvordan fungerer det, når man benytter betal med børnepenge ordningen?

Tøjbutikkerne er selvfølgelig nødt til at have en vis sikkerhed for, at de får betalingen for deres varer. Det er derfor ikke sådan, at du får en regning med, som skal betales manuelt, når børnepengene kommer ind på kontoen. Der er et krav om, at du betaler med et dankort, hvis du vil vente med at betale, til børnepengene ankommer.

Grunden til, at tøjbutikkerne kræver dette er, at et dankort kan overtrækkes. Det er tøjbutikkernes sikkerhed for, at de kan hæve deres penge på din konto, uanset om du har valgt at tømme den lige inden. Betalingskort, der ikke kan overtrækkes, kan derfor ikke bruges til dette formål. Tøjbutikkerne trækker dog ikke pengene med det samme. Beløbet står som ”reserveret”, indtil du har modtaget børnepenge, hvorefter beløbet trækkes fra din konto.

De butikker, som tilbyder denne service, vil ofte reklamere stort med det på deres forside. Det er derfor sjældent en information, som du skal lede længe efter. Kan du ikke se noget om det på forsiden, kan du kigge inde under butikkens handelsbetingelser, hvor det i hvert fald vil fremgå, hvis dette er muligt.

Når du går til betaling, vil der typisk være et felt, som du kan krydse af, der hedder noget i retning med ”vent og betal med børnepengene”. Du skal derefter bare udfylde de samme felter, som når du betaler med det samme. Derved har tøjbutikken alle de oplysninger, som er nødvendige for at trække betaling for varerne, når børnepengene ankommer.

Vær først i køen til de fede ting og betal med børnepengene senere

På den måde skal du ikke punge ud med det store beløb ud af dit daglige budget, og du kan shoppe tids nok til at være sikker på, at lige netop de varer, som du er på udkig efter, er tilgængelige i dine børns størrelser. Samtidig kan du nå at gøre brug af nogle tilbud, som måske er væk, når først børnepengene ankommer. Denne smarte service er dog noget, som kun tilbydes, når du shopper tøj, sko og andre ting online, da det er via denne type betalinger, at butikken kan reservere beløbet i stedet for at trække det med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *