Løft dit træningsniveau med en personlig træner

Har du svært med at komme i gang med træningen, som har været dit nytårsfortsæt de sidste mange år, eller ønsker du bare at løfte dit træningsniveau – måske har du ikke helt styr på det med træning, men det kan du få. Løft dit træningsniveau med en personlig træner, det giver både dig de resultater du ønsker, og en mere sikker træning.

Hvad er en personlig træner?

En personlig træner er en person, der kan hjælpe dig med din træning. Det er en træner, der kun er der for dit bedste. Han ønsker at løfte dit træningsniveau, så du har mulighed for at opnår de ønskede mål. En personlig træner har ikke kun til job at træne dig, men også at motivere dig og udarbejde et træningsprogram, som er realistisk. Han er der for at motivere kunden og sørge for, at den rette træning fortages. Det kan variere fra træner til træner, hvad der udbydes, men i de fleste tilfælde vil en personlig træner tilbyde at løfte dit træningsniveau, det vil sige sørge for du går nok op i vægt, laver de rette øvelser og laver dem rigtigt. Han vil typisk også tilbyde trænings- og kostplan, så din krop også får den rette ernæring. Nogle personlige trænere er uddannet til det, mens andre har en uddannelse inden for sundhed og ernæring. Det er derfor altid en god ide at se et bevis på, hvad træneren er uddannet som, så man undgår at blive snydt. Mange i dag træner nemlig, og mener derfor selv at de kan udgive sig for at være ”professionelle”.

Bedre træning

Er man ikke på udkig efter at tabe sig, men blot ønsker at løfte sit træningsniveau med en personlig træner, så er det også muligt. Man kan bruge sin personlige træner som sparring. Det betyder, at man kan få gode tips og tricks, hvis man ønsker en mere udfordrende træning og ikke selv har de rette kompetencer til at udforme sådan et program. En personlig træner kan være rigtig god til at holde en motiverende og hjælpe med nye øvelser eller andre metoder til at træne.

En professionel træner, er altså uddannet inden for sit område og er med til at sikre, at du får en sikker og god træning. En træning der giver netop de resultater, som man ønsker. En træner, der motiverer og guider kunderne, så man ved hvorfor, og hvad man træner, når man træner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *