Ny Bil: halv-fyrre, fed (som i sej) og Fiat – den bedste sommer længe!

Så for dælen! Nu skal der købes bil for første gang, og hold nu fest og farver, hvor jeg glæder mig! Det bliver ret så dejligt, når jeg kan handle stort i de større supermarkeder uden for byen uden at det kommer til at brække halsen på mig, fordi jeg skal have det hele på min cykel. Jeg har allerede valgt hvilken bil jeg skal have, og jeg har allerede bestilt den. Jeg glæder mig som et barn til juleaften, for hold nu op hvor bliver det skønt! Så kan jeg også køre til stranden uden at skulle bruge halvdelen af dagen på at cykle eller storsvede i en bus. Jeg kan også tage større ture til Horsens med mine venner og besøge vores familie, hvor vi alle er fra. Jeg glæder mig!

Landsdækkende service med Fiat

Jeg har valgt, at jeg vil have en lille Fiat, som ikke er for dyr i brug. Jeg har nemlig ikke brug for det helt vilde, så det er bare smart. Jeg har allerede talt med en Fiat forhandler i Vejle, og han syntes også det var en rigtig god ide at få en lille bil. Jeg har ikke det store behov for en større bil på nuværende tidspunkt, og ellers ville det give mening at sælge og købe en ny til den tid – for så ville jeg nemlig også kunne få et bedre lån med stor sandsynlighed grundet nogle økonomiske årsager – men det ser vi på til den tid. Forhandleren var super flink, og han sagde en masse fornuftigt – og nu har jeg altså bestilt en bil.

Danmark rundt i Fiat

Jeg glæder mig helt vildt meget til at få den bil – jeg ved godt jeg har sagt det ofte nu, men det gør jeg altså! Forhandleren gættede på at jeg kunne hente den om ca. 10 dage, og så kan jeg love for, at det skal fejres! Så skal jeg hente folk og have dem med til stranden, eller køre min lille niece hjem fra børnehave, når hendes forældre har sent fri, og handle ind til den helt store guldmedalje. Det kommer til at blive helt vildt svært ikke at tage bilen til selv de mindste ting – det er lige før jeg har lyst til at hente folk, bare de bor på den anden side af vejen, men det er selvfølgelig lidt tosset – jeg glæder mig bare så meget!!! Jeg vil tage telt med i bagagerummet, og køre hele landet rundt, og især til Horsens og Fredericia, forbi Vejle på et tidspunkt igen og igennem Give, hvor der alle steder sker noget godt og spændende – det her bliver en fed sommer takket være min kommende nye bil – sammen skal vi give den max gas! Men selvfølgelig skal vi nu nok holde øje med speedometeret, så det ikke ender i en katastrofe – men en fed sommer bliver det alligevel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *