Overvej Bank Norwegian som alternativ til din nuværende bank

Når du hører Norwegian tænker du helt sikkert på rejseselskabet lavet af den ekstravagante nordmand Bjørn Kjos som har en fortid som blandt andet jurist og jagerpilot bag sig. Norwegian brandet indenfor luftfart er at man giver kunderne den mest simple løsning og lader dem herefter tilvælge supplementer. Det giver synlighed i priserne og mulighed for at kunderne får mulighed for at spare. Dette har blandt andet betydet at de har været kåret som det bedste lavpris flyselskab i Europa på et ekstremt konkurrencepræget marked. Men kunderne er glade for løsningen. For du får hvad du betaler for og det er ikke meget. Med samme ideologi har Norwegian lanceret Norwegian Bank. Klik her for at læse mere.

Norwegian Bank har afsæt i de simple værdier

Banken følger værdierne fra luftfartsselskabet. Det er simple og billige produkter og derudover er det gennemskueligt. Dette er en stor fordel på et marked der ikke just er kendt for gennemsigtighed. Der er mange fordele ved at bruge Norwegian Bank hvis du bruger – klik her for at se dem. Det første er at du optjener bonuspoint som du kan bruge til at rejse med. Det er en smart måde at spare op til ferien på uden at mærke at man gør det. Foruden kreditkortet er der også mulighed for at tegne en rejse og afbudsforsikring for køb med sit kort.

Du kan også få forbrugslån hos Norwegian

Banken tilbyder også traditionelle forbrugslån hvor det er en simpel og nem ansøgningsproces. Bliver du godkendt står pengene på din konto indenfor få dage. Et god mulighed hvis du har flere smålån rundt omkring er at tage det Norwegian kalder et samlelån. Her kan du låne hele 400.000 til at afbetale andre gældsposter med og samle dem til et lån. Det giver en del fordele, den første selvsagt at du kun har et lån, men derudover er det også billigere da hver lån og hver selskab man har haft lån hos inden skulle have dækket deres administrationsomkostninger og tjene penge. Her er der kun et selskab og et lån, og den besparelse kommer dig til gode.

Ekstraordinær opsparingskonto med rente

Du kan sågar i deres sortiment finde en opsparingskonto med positiv rente. De fleste opsparingskontoer der findes i dag er enten 0 eller negativ på grund af den historisk lave rente. Det er ikke tilfældet med Norwegians opsparingskonto, så selvom der er få betingelser så kan du rent faktisk få en bankkonto hvor du får forrentet dine penge så det igen kan betale sig at have dem stående i banken.

Så der er mange gode grunde til at vælge Bank Norwegian. Du får et simpelt, letforståeligt produkt, der på grund af gennemsigtigheden er billigt. Dernæst har du mulighed for at få et samlelån så du sparer penge måned efter måned ved kun at have et lån , og for at slutte det hele af for du mulighed for at få positiv rente på din opsparingskonto, og som en ekstra bonus optjener du rejsepoint som du kan bruge på at komme på ferie med familien. Så bliver det ikke meget bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *