Skab synlighed ved at vælge de rette reklamematerialer

Som virksomhed vil du sikkert rigtig gerne have dit navn spredt. Dette kan være en stor og uoverskuelig proces, hvis man ikke lige bruger de rette midler. Med reklamematerialer der giver synlighed, har du dog muligheden for relativt billigt at få spredt dit navn.

Et godt sted at starte er at overveje, hvilke produkter dit kundesegment anvender i dagligdagen. Der er fx mange, der gør brug af keyhangers, hvorfor dette kunne være et godt sted at starte. Keyhangers kan du få produceret med relativ kort varsel hos nogen firmaer. Dette gør det muligt at påbegynde din reklamekampagne hurtigt.

Hvorfor keyhangers med logo?

Der er som sagt rigtig mange mennesker, der bruger keyhangers i dagligdagen til deres nøglebundt. Lad os antage at du i en by deler 300 keyhangers ud, hvoraf ca. halvdelen udskifter deres eksisterende keyhanger med en ny. Så har du pludselig 150 mennesker i en by, der direkte reklamerer med din virksomhed, uden de selv tænker over det.

Få lavet nogle keyhangers i nogle fede farver, og få så trykt dit logo på dem. Når dine nye reklamespredere går rundt, vil dit logo blive vist frem. Jo oftere folk lægger mærke til dit logo, jo hurtigere husker de det. Du kender det selv fra fx med Coca Cola, Nike, Pepsi, Mc Donalds osv. Hvis du ser et gyldent M, er du ikke i tvivl om, at der er tale om en Mc Donalds reklame.  Det samme gør sig gældende for mindre virksomheder.

Keyhangers produceres i flere prislejer, så uanset om du har stort eller småt reklamebudget, så kan du få produceret nogle keyhangers med logo. Nogle virksomheder tilbyder nemlig at gå på kompromis med selve metalkrogen, så denne bliver udskiftet til plastik. Dette giver råderum i budgettet, der i stedet kan anvendes til at fokusere på et tydeligt tryk. Der er dog også andre reklameartikler der giver synlighed. Reklame kuglepenne er fx meget brugt.

Fordele ved reklame kuglepenne

Det kan godt være, at meget skriveri i dag foregår fra en computer. Alligevel har næsten alle mennesker en kuglepen tilgængelig, hvis de fx skal underskrive noget, skrive en note, en indkøbsseddel eller andet, der foregår på papir. Hvis du fx vælger at sponsorere reklame kuglepenne til en hel virksomhed, så får du pludselig dit navn og logo ud til alle de ansatte på den pågældende virksomhed. Der skal nok ikke meget til at regne ud, hvilken effekt dette kan have.

Lad os antage at du sælger make-up eller hårprodukter til kvinder. På et konto er ca. halvdelen mænd og kvinder den dag i dag. Hvis du sponsorere kuglepenne til en virksomhed med 500 ansatte, får du pludselig dit navn ud til 250 potentielle købere. Eller faktisk flere, da der også er mænd, der køber make-up til konen eller kæresten.

At investere i reklameartikler der giver synlighed, kan derfor godt virke som en omkostning her og nu, men hvis du tænker smart og får produceret reklameartikler, som du ved dine potentielle kunder vil anvende, så spreder du dit navn, på en hurtig og effektiv måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *