Skal kunderne huske virksomheden, så kræver det vand med logo

En vandflaske bliver brugt igen og igen. Og så er man som bruger egentlig ligeglad med, hvad der står der på. Man fylder den bare op på ny, putter den i rygsækken og tager af sted til forelæsning, med toget eller på arbejde. Og det er her, du har en chance som virksomhedsejer for at gøre noget reklame.

Reklamér over alt

Lad mig male et billede: Jeres virksomhed kreerer en vandflaske med jeres logo og en farverig tekst, som er let og genkendelig. En studerende kommer forbi jeres stand og napper en flaske vand, fordi en studerende har altid lyst at tage gratis ting med hjem. Den studerende drikker vandet og fylder flasken op igen.

Og den flaske kommer minimum en måned frem til at følgende den studerende rundt alle steder. Først og fremmest tager han eller hun flasken med på studiet. Det betyder, at den kommer frem i frokostpausen og står fremme i kantinen. Den kommer frem til forelæsningerne, hvor der typisk er en 100-200 unge mennesker, som alle sammen kan se flasken og jeres logo.

Men ikke nok med det. Flasken kommer også med på studiejobbet, hvor kollager, både unge og gamle, ser flasken. Den kommer med i fitnesscenteret og på togturen, og gør I arbejdet med flasken ordentligt, så kommer mange hundrede mennesker til at se flaske hver dag.

Og det er ikke kun, når det er studerende. Mange mennesker går oftest rundt med en vandflaske i længere tid, så det er nemt for jer at bruge en flaske med logo til at reklamere for jeres virksomhed.

Design jeres helt egen vandflaske

Og måden I fanger de mange blikke i bybilleder, på studiepladser eller i fitnesscenteret, er at designe den helt rigtige flaske, som både fanger blikket og samtidig er jeres logo og virksomhed tro. Og det er meget lige til.

I skal selvfølgelig først og fremmest finde jer en grafiker, som ved, hvordan man laver den rigtig fede flaske, som der er salg i. Og som kan kombinere jeres logo med det. Derefter skal I finde en flaske, som passer til jeres virksomhed. Det kan være, I skal have en flaske lavet af genbrugsplast, hvis I er en grøn virksomhed. Eller det skal måske være en anderledes form end en normal flaske, hvis I for eksempel er en virksomhed, der sælger undertøj.

Oftest er der rigtig mange muligheder, og de firmaer, der producerer merchandise, er ofte klar på at lave sjove ting og sager, og har I som virksomhed en god idé til en ting, så er der helt sikkert mulighed for at få det lavet.

Og det gælder uanset om det er vandflasker, kuglepenne eller t-shirts. For ofte sælger de webshops, der sælger ét produkt, mange andre ting også, som kan bruges af virksomheder. Og selv hvis de ikke sælger en bestemt ting, så kan der helt sikkert laves en aftale, så det produkt også kan leveres, hvis I bestiller en større ordre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *