Undgå skidt på tøjet, pak dine håndbolde ind i en plasticpose

En håndbold bliver ofte fyldt med harpiks efter en træning, og medmindre at du gerne vil have at din trøje bliver fyldt med harpiks, bør du pakke den ind i en plasticpose. En plasticpose er en billig løsning, og det koster dig ikke alverden, hvis du kommer til at ødelægge plasticposen når du skal tage din håndbold ud af posen. Fordelen ved at pakke håndbolden ind er dog meget stor, og den finder du i overskriften på denne artikel.

Du gættede rigtig, nemlig at du vil komme til at undgå skidt og andet møg på dit tøj. Er du under 18, kan du være sikker på at det er noget, som dine forældre er meget glade for, for nu skal de ikke længere kæmpe med forskellige harpikspletter, som er umulige at fjerne. Du behøver heller ikke at være bange for at hele dit værelse bliver fyldt med harpiks, for hvis du bliver nød til at tage din håndbold op af tasken, kan du bare tage fat i plasticposen og ligge den på gulvet, på hylden eller et helt tredje sted, hvor det passer dig bedst.

Meget nemmere at transportere en håndbold

Udover at du slipper for at få pletter på dit tøj, er det også meget nemmere at transportere dine håndbolde. Cykler du vil du også undgå at få harpiks på din cykel, og du kan derfor ligge den på styret, ligesom at du kan have den omme i kurven. Har du en taske kan du snildt smide din håndbold ned i din taske, velvidende at du ikke behøver at være bange for at din mor bliver sur over at der nu også er harpiks nede i din taske.

Det eneste du skal være sikker på, er at plasticposen ikke er gået i stykker, når du ligger den ned i tasken. Når du skal ligge den ned i en plasticpose er det altid en god idé at ligge den ned i to plasticposer. I dag koster plasticposer 5 kroner for 100 StK, og det kan derfor sagtens betale sig, hvis man tænker på hvor meget bøvl og besvær du sparer.

Skal du med bus slipper du også for at have en diskussion med din buschauffør om hvorvidt din håndbold skal have lov til at komme med ind i bussen. Mange ungdomsspillere vælger ikke at tage skiftetøj med, og de skal derfor kun transportere selve bolden frem og tilbage. Da det er en buschaufførs job at sikre at bussen er ren og nydelig, vil han ikke stå med den kamp det er, at få fjernet noget harpiks overalt fra bussen. Har du pakken håndbolden ind i en plasticpose kan du berolige buschaufføren om, at der ikke sker noget, selvom du taber håndbolden i bussen.

Brug en taske til at have håndbolden – husk fortsat plasticposen

Det er altid en god idé at have en taske, som du kan have med, når du skal til håndboldtræning. Udover at der er plads til din håndbold, kan du også have plads til noget at drikke, noget mad og muligvis også skiftetøj. Dette er særligt nyttigt når du skal til stævner eller andre arrangementer, hvor du ikke lige har mulighed for at komme til en vandhane, eller til noget andet tøj.

Derudover kan en taske også bruges til noget andet end håndboldrelateret ting. Står du og skal have nogle bøger fragtet frem og tilbage fra skole, kan du også gøre dette i en klassisk sportstaske. Du skal bare huske, at når ud ligger din håndbold ned i din taske, skal du altid huske plasticposen. Med tiden vil dette komme naturligt for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *